Festivalen i Uppsala, 23/4 - 24/4 '99
---------------------------------------------------------
*Obs! Sidan kan ta ett bra jävla tag att ladda pga. alla bilder!!

Här e asså en sida om den uuunderbart skitfeta festivalen på grand i Uppsala i april som jag hoppas alla var på?? Ni som inte var det säger jag bara; hahaha!! Jävla offer, ni vet inte vad ni missade!!! Jaja, här finns i alla fall en massa bilder å annan skit om de olika banden som spelade.... Eller egentligen bara dom som jag tog kort på, vilket inte var alla! Jaja, håll till godo!

Fredagen! *faff*

4 Morötter
Ooooh, nojshjältarna!!! För jävla underbart bara... Konstant oljud hela tiden! Även fast dom faktiskt försökte sej på en cover på Skitsystems "Maktens murar rasar" vilket inte var nån höjdare kanske ;) Bara att få se deras vackra scen-kläder var ju värt inträdet för fan! Att sen gitarren (eller sladden typ) gick sönder efter 4 låtar och att gitarristen å basisten under låtens gång låg och slogs om vem som skulle ha basen var ju bara så vackert att se! :)
4 Morötter rockar loss på scenen som första bandet!

Charta 77
Nu e jag förmodligen ganska ensam om att tycka att Charta 77 suger hårt, men dom var i alla fall jäävligt kul att röja till! Å jag måste erkänna att låten "En björn och en tiger" eller varen heter faktiskt e bra... (den enda bra) Helt okej röj på detta trista trallband!
Charta 77 får igång publiken litegrann.... Mer Charta 77.... fiff!

Coca Carola
Skitbra som alltid! Faktiskt det band jag sett flest gånger live, dom e verkligen skitbra på scen!! Fick igång publiken rätt ordentligt åxå, verkligen en jävligt bra spelning av Coca Carola....men det gör dom ju alltid! Inga av djurgårdslåtarna hördes av tror jag, konstigt nog..... inte för att jag direkt saknade dem men iaf! :) Skitbra röj å jävligt bra spelat!
Coca Carola fick ordentlig fart på publiken! Curre sjunger som en gud :)

Besk
Besk hade minsann skärpt till sej sen jag såg dem i Uppsala sist, då lät de ganska skit måste jag erkänna! Den här spelningen däremot var skitbra! Denna gången fick dom oxå den publik dom förtjänade med sig, helt sjysst röjande på folket! Med tanke på att det var kvällens första råpunkband kanske det inte var så konstigt (om man inte räknar morötterna förstås)! Bra musik å bra röj!
Den lille basösen rockar loss... Besk röjer på av helvete som kvällens första råpunk band!

Diskonto
Näst efter Cosa Nostra tycker jag att Diskonto var festivalens bästa band!! Skitbra live-prestation! Verkligen! Det lät bra som fan, plus att publiken verkligen röjde arslena av sej (inklusive mitt)! Underbar spelning, måste se dem live fler gånger! Skitbra öj å underbart spelat!
Sångarn i Diskonto vrålar lungorna ur sej.... Diskonto röjer stjärten av hela publiken!

Radioaktiva Räker
Visst fan e Räkerna bra, jävligt bra live åxå! Men den här spelningen var ändå inte såå bra som dom brukar va... Men ett helt okej framträdande! Publiken röjde på åxå men jag var så jävla slut så det blev mest att flamsa runt för mej! :) Men bra musik, å säkert helt ok röj om jag inte hade vart så jävla trött....
Räkerna fafflar på scenen....underbart! Anttilas fagra stämma ljuder ut i luften.... erhmm? Mera räker typ...

Crossing Chaos
Första gången jag såg dem live....inge bra! Inge bra alls! Nä, Crossing Chaos suger! Tråkig käng med en jävligt fet basist iofs... Jaja, det blev ett kort iaf, fast varför jag tog det vet jag inte...... Ingen i publiken orkade röja nåt heller, fan klockan var ju mycket! :)
Crossing Chaos kängade loss rätt bra men publiken va ändå skitseg...


Lördagen! *fiff*
Där ligger gossarna i Besk å sussar....
Såklart måste vi ju ha en bild på sovplatsen, en äcklig skola där vi skulle få plats 70st i ett hyfsat stort rum, jaja det dög bra!


Section 8
Det blev faktiskt kort på detta skitbra hc-band men dom e så jävla mörka å suddiga så det syns inte ett skit! *Försök själva ta kort under ett jävla stroboskops-blinkande!!* Skriver om dom i alla fall för dom var jävligt bra! Bra oldschool-hc lät det som, feta jävla circlepits på scengolvet blev det åxå! Första riktiga röjbandet under lördan! Synd att bilderna sket sej...

Cosa Nostra
Så jäääääääävla bra!!! Festivalens helt klart bästa band! Ställer sej högre än alla andra!! Bästa spelning jag vart med om fan! *Fast det spöar inte riktigt One Way System på Bollnäs 98 dock*! Skitbra stämning i publiken, ett jävla röjande! Dom spelade åxå bra som fan, plus att dom, som dom kallade det; gjorde ett "heligt undantag" och spelader två Asta Kask låtar!!!! Aaaaaaaaaarghh!!! Jag har fan nästan sett Asta Kask live!!! :) Så otroligt jävla skitkul när man hörde trummintrot till Lasse Lasse Liten.... Fy fan för er som inte var där!! Nollor!!!!!!
Skiiiiitbra!!! Allt jag har att säga.... Underbar stämning i publiken då Lasse Liten å Inget Ljus spelades!


Så var det inga fler roliga band då......
Här kommer några flummkort som jag tog bara för å få slut på filmen! Det är på vänner, folk jag lärde känna där å på folk jag inte har en aning om vilka de är! Plus några jävla nazi-as som kom å fafflade.....

En trevlig herre som kom å pratade med oss... Jaa... lilla Ulrika helt enkelt! Några fjantiga nazister som tjafsade med oss... Minns inga namn, men trevliga var dom :)Här står pojkarna i nojsbandet Tarmsplasch! Gitarristen i 4 morötter å ett av deras så många fans! Visst e det vackert med kärlek? En full student kom å joinade oss.... visst fan smälter han in bra??! Publiken som röjer loss till nåt band...

Spelningen anordnades av NSMPD Uppsala och Veganska Ambassaden!
Förframtida spelningar på Grand i Uppsala, kolla in:
http://vegan.nu/~ambassadenTillbaka till: Psykopaten´s Punksida!!!!