SKIV RECENSIONER

1 = Värdelöst | 2 = Lyssningsbart | 3 = Bra | 4 = riktigt bra | 5 = super-fett-jävla-skit-bra

NYA RECENSIONER

CD / LP

CD - VARGAVINTER - FROSTFÖDD  5/5
Myspysig dödsmetall, så jävla snabb!!! Skitsnabbt med skrikig sång och en del halvtralliga mellanspel precis som äkta dödsmetall ska va! Texterna är helt meningslösa till innehållet, men jävligt balla att läsa när dom handlar om svartalver, bergstroll, älvor och andra sagofigurer.

LP - OPERATION - FRIHET?  5/5
Jävligt bra skiva! Bättre än deras cd, helt klart! Underbara texter, och här förklarar dessutom Operation för första gången hur jävla cp köttätare är! Äntligen... "Kött är mord och mord är ett brott" Jag bara äääälskar detta bands texter! Mycket mer informativa än andra bands... Musiken röjer hårt som fan den med! Många bra låtar och kanske bara en eller två dåliga.... Helt klart köpvärd! 80:-

LP / CD - MODERAT LIKVIDATION - KUKNACKE  5/5
Vafan, hade jag glömt den här??! Jaja, alla vet väl redan hur jävla bra dom e så det behövs ingen beskrivning... Kan bara säga att skivans första låtar sparkar tusen gånger mer stjärt än de andra där tjockisen Tobbe vrålar. Fjalle e fan så mycket bättre! Fjalle power!!!!

CD - BIG FISH - SÅNGER UR STEN  4/5
Bra medeltidsmusik med lite metallinfluenser. Ganska originell musik måste jag säga... Det tog mej ett bra tag att vänja mej med deras stil, men till slut upptäckte jag hur jävla bra dom e!! Ingen punk här alltså! Bara tung metal-folkmusik typ... Anledningen till att betyget inte blir en femma är att det finns typ 2-3 låtar på skivan som e så jävla dåliga att man inte fattar varför i helvete dom kom med!!! Men de flesta låtar e skitbra så gillar man sån här musik (vilken-jävla-stil-det-nu-är) så e det bara å köpa!!

CD - HARLEQUIN - ONT  5/5
Jävligt bra och orginell trallpunk! Harlequin liknar ingenting annat och därför omöjligt att beskriva deras musikstil. Låtarna skiljer sej ganska mycket från varandra. En ball grej är att dom gjort en låt av Brand dikten från 1:a numret av Brand 1898! Sångaren är skitbra och har faktiskt sångröst!! För alla trallpunksälskare!! Köp!

LP / CD - YOUTH OF TODAY - WE´RE NOT IN THIS ALONE  4/5
Gammal oldschool hardcore från åttitalet! Helt jävla underbar!! Det här är den enda skiva me Youth Of Today ja hört, så jag kan inte jämföra... Lite väl korta låtar kanske... Alla som gillar hardcore / oldschool har förmodligen redan hört dem men alla andra borde fan oxå gilla dem!

LP - KURT OLVARS REBELLER - PÅ HEDER OCH SAMVETE  5/5
Helt enkelt skitbra!!! Brutal crust-punk så det svider!!!! Det här var bara så jävla bra!!! Råpunk med lite melodier inblandat! Den här skivan måste alla bara äga fan!!!

CD - KURT OLVARS REBELLER - NOG..  4/5
Inte alls lika rå som senare Olvars skivor, låter mer som en råare version av Asta Kask! Ganska bra dock! Men för er som gillar brutal musik är Kurt Olvars senare skivor bättre!!

CD - VALIUM - VISIONER  5/5
Sån här trallpunk kan man visst aldrig få nog av. Valium är väl inte sådär jätteoriginella utan spelar den vanliga Strebers-stilen, men dom gör det bättre än dom flesta trallband! Alla som gillar trallpunk kommer älska Valium i alla fall! Den här skivan är dessutom bättre än deras tidigare singel eftersom dom bytt sångare...

LP / CD - SVART SNÖ - SMOCK ´N ROLL  5/5
Enligt min uppfattning låter Svart Snö alltid likadant på sina skivor, men eftersom det här är min första Svart Snö skiva så kan jag inte säga att det låter enformigt!! Skitbra råpunk med ganska kul, men ändå allvarliga texter! Det här är en riktigt prisvärd plastbit!!!

CD - RADIOAKTIVA RÄKER - DÖDA MEJ INTE SÅ DÖDAR JAG INTE DEJ  4/5
Ett snäpp ner sen förra skivan tyvärr. Men bra är den ju, inte riktigt lika varierad som Res dig upp var. Kanske mer lik Labyrint isåfall, fast bättre!!

LP - TOTALITÄR / DISMACHINE  3/5
Totalitär: Det här är jävligt bra!! Liknar iofs Sin Egen Motståndare väl mycket och blir därför lite enformigt, men nä...det är bra!! Skitbra!! En femma helt klart!!!! Dismachine: Skit!! Det här suuuger!! Usch, nej fy!! Värdelös sång å skitdåliga låtar... Inge bra alls..... drar ner betyget radikalt!

CD - DIA SPALMA - SELL OUT  5/5
Underbar singelsamling av folkmusikkungarna Dia Psalma! Den här skivan slår nog fan Gryningstid, men det är väl inte så konstigt eftersom den bara innehåller låtar från singlar!! Mer folkmusik än någon annan av deras skivor å fastän dom skriver i fodralet att det absolut inte blir deras sista skiva så nog fan blev det det!!! Skit! Sveriges bästa band är nu dött...

CD - MOB 47 / PROTESBENGT - GARANTERAT MANGEL  5/5
Skitbra!!! Mob 47 spelar äkta 80-tals hardcore-punk på svenska och engelska. Korta men sjysta texter. Protesbengt däremot... Deras låtar ligger i snitt på cirka 5 sekunder skulle jag tro. Alltså inga höjdare utan bara nåt slags skämtband, hoppas jag!! Totalt meningslösa texter!!! Det här är en samlingsskiva med Mob 47s och Protesbengts alla gamla låtar. Köp skivan om du gillar snabb kängpunk eller 80-tals hardcore, för det här är en av de bästa skivorna som gjorts!!!!

CD - COCA CAROLA - DAGAR KOMMER  3/5
Coca Carolas förra fullängdare Dagar Kommer skiljer sej väl inte så mycket från de andra skivorna förutom att dom har tagit med syntar(!) på den här. Syntarna är förstås inte med speciellt mycket, det låter ju fortfarande som klassisk trallpunk men kanske lite sämre än tidigare... Det här är i alla fall inte det bästa Coca Carola gjort så om du inte hört dom förut så köp hellre Läckert.

CD - TOTALITÄR - SIN EGEN MOTSTÅNDARE  5/5
Totalitär är den svenska kängpunkens nu levande kungar!!! Och det här är helt klart deras bästa skiva hittils! Rå kängpunk med mycket takt i och jävligt bra texter faktiskt. Alla som uppskattar käng bör köpa Sin Egen Motståndare nu!

CD - RADIOAKTIVA RÄKER - LABYRINT  3/5
Radioaktiva Räkers första fullängdare. Räkerna är nog Sveriges bästa trallpunkband just nu men det här är inte precis deras bästa skiva. 12 allt för enformiga låtar. Bra texter och bra melodier, men allt låter ganska likt endå. Skivan är bra, men köp hellre Res Dig Upp.

CD - RADIOAKTIVA RÄKER - ....RES DIG UPP  5/5
Oj! Det här var lite skillnad från Labyrint!! Själva musiken är väl i stort sett den samma men helt klart mycket bättre!!! Mer varierat än på Labyrint, och med två mystiska "medeltids-låtar" som sticker ut lite. Det här är en jävligt bra trallpunk-skiva så om du gillar den sortens musik så e de bara å köpa skiten!!!!

CD - TOTALITÄR - NI MÅSTE BORT  2/5
I stort sett ganska lik Sin Egen Motståndare, fast sången har försämrats grovt! Och då menar jag att den verkligen suger hårt!!! Jävligt synd, annars vore det nog ganska så bra... men, fruktansvärt enformigt med 19 nästan likadana låtar. Som vanligt skitbra texter!!

CD - ATOMVINTER  5/5
Atomvinter är ett ganska okänt kängpunks-band och det är rätt synd för dom är ett av de allra bästa faktiskt! Atomvinter är deras enda fullängdare och jag tror inte dom har spelat in så värst mycket annat heller (förutom en split-10" med Svart Snö). Dom spelar rå å snabb punk med vissa melodiska inslag och en hel del sjysta intron... Så jag rekommenderar skivan till alla som gillar kängpunk för den här är enligt mej en helvetes bra cd!!!!

LP - COSA NOSTRA - UNDER YTAN  5/5
Det här är Cosa Nostras sista vinyl innan cd:n Eldar. Den är helt klart bättre än Eldar men innehåller färre låtar. Många låtar är dessutom mycket lugnare än på andra skivor!! Dessutom finns ju själva låten Cosa Nostra med här!!! Alla Cosa/trallpunks-älskare (som har lp-spelare) borde köpa Under Ytan nu!!!!!

CD - COSA NOSTRA - ELDAR  3/5
Nä, vilken besvikelse!!! Cosa Nostra som brukar vara så jävla bra!!! Okej, skivan är sjysst, men det saknas ändå något.... Eldar är i alla fall den "sämsta" Cosa-skivan jag har hört. Alldeles för mycket kör-sång i låtarna enligt mej! Visst är många låtar bra, särskilt huvudlåten Eldar, men ska du köpa en Cosa-skiva så köp nån annan!!

CD - COSA NOSTRA - BRODERSKAP  5/5
Den här skivan behövs det väl inte sägas så mycket om? Överallt har den fått skitbra recensioner och det är den verkligen värd!! Cosa Nostra är nog ett av de bästa trallpunkbanden just nu, och skivan Broderskap är inget undantag. Snarare tvärtom, den är skitbra! Snabb melodisk trallpunk som absolut inte liknar Asta Kask ett jävla dugg som alla påstår!!! Men gillar du trallpunk så ska du köpa skivan fort som fan!

CD - DIA PSALMA - EFTER ALLT  4/5
Fan va Dia Psalma e bra!!! Helt klart historiens bästa band, men det här är nog deras "sämsta" skiva. Den skiljer sig ganska mycket från Gryningstid som oxå är bättre. Efter Allt är en lugnare skiva med mindre folkmusik i låtarna och längre gitarrsolon. Fast skivan är förstås bra som fan och alla Dia Psalma-fans borde äga den, men om du inte hört dom förr så köp hellre Gryningstid.

LP / CD - OFFSPRING - SMASH  4/5
Offspring är faktiskt ett av de få skatepunk band jag gillar. Den här skivan är kanske lite onödig att recensera. Vem kan ha undgått å höra deras två singellåtar från den här skivan, Come Out And Play och Selfesteem. Eftersom alla säkert redan skaffat sej en åsikt om Offspring finns det väl inte heller så mycket mer att säga förutom att; även fast Smash är den skiva de slog igenom med så är den inte deras bästa! Ska du ha nån Offspring-skiva så köp till exempel Ignition istället!!

LP / CD - OFFSPRING - IXNAY ON THE HOMBRE  3/5
Det här är helt klart deras sämsta skiva hittils!!!! Offspring tycks ha slöat ner tempot rejält i dom flesta låtarna. Varför? Det var ju perfekt innan! Visserligen blir låtarna mer varierade men inte alls lika bra. På Smash var det ju en gubbe som snackade lite i början å slutet på skivan... men på Ixnay är det tre stycken ganska långa "låtar" där dom bara snackar!! Ska det va kul eller? Det suger ju fan!!!! Självklart finns ett par skitbra låtar oxå, till exempel The meaning of life, All I want (singeln), Amazed å nåra till men resten är rätt trista.... Köp inte den här skivan om du inte absolut vill ha allt med Offspring!!

MCD / 10"

10" - DISKONTO / ABUSE" 4/5
Diskonto:Ja, det var precis som jag hört, det bästa Diskonto nånsin lyckats prestera... Mycket bättre än vad jag tidigare hört. Texterna e tyvärr fortfarande lika korta men dom har den här gången lyckats fixa lite engelska förklaringar till texterna och det höjer betyget på deras sida! Det enda som drar ner betyget på Diskonto-sidan e första texten, "Rätten till mej själv". Varför i helvete finns det så många idiot-band som är FÖR abort????!!! Det är ju helt sjukt! Dom har visst missat nåt; "Rätten till mitt eget liv, rätten till abort" Abort innebär lixom mord på ett barn och det är FAN inte mammans liv!!! Synd, Diskontos åsikter e annars ganska sjyssta... Nåväl.... Abuse: Abuse-sidan då, ja.....den sög! Som vanligt när Diskonto splittar med nåt band :-( Men men, man kan inte få allt.... Jävligt bra sångare i alla fall!! Skitdåliga texter... Första låten e helt ok, sen märker man att varenda en på skivan liknar den då tröttnar man rätt fort.. Men köp skiten ändå för Diskonto e pissbra!!!!

MCD - BURST - SHADOWCASTER  4/5
Burst har absolut inget som helst med punk att göra... Men dom är faktiskt jävligt bra ändå! Typ hardcore-metall med mystiska inslag av döds!!! Skitgrymt! Texterna säger absolut ingenting men är ganska kul att läsa, annars är dom meningslösa texterna den enda bristen i det här bandet som faktiskt e riktigt bra! Obs: Köp inte fullängdaren Two Faced, Shadowcaster e bättre!!

10" - SKITSYSTEM - ONDSKANS ANSIKTE  4/5
Man kan nästan säga att sångarna gör hela bandet! Utan dem skulle Skitsystem nog suga rätt hårt....men det gör dom ju inte! Dom kunde kanske satsat lite mer på låtarna å inte slarvat så mycket med texterna men annars e allt bra! Jävligt sjyst att röja till i alla fall!! EP:n var bättre dock........

MCD - HARLEQUIN - SKIFVOR TILL KHAFFET  3/5
Jävligt originell trallpunk för en gångs skull! 6 låtar varav några e så bra att man hoppar, och vissa lite sisådär... Ingen riktigt dålig låt iaf. Nästan omöjligt att beskriva deras stil, både aukustisk och elektrisk gitarr i alla låtar och med en sångare som faktiskt kan sjunga!!! Antingen hatar man dom eller så älskar man dom helt enkelt...

MCD - VALIUM - MÖRKRÄDD  4/5
Bra Strebers-trallpunk, synd att sångaren inte e så bra... Mörkrädd är bra men köp hellre fullängdaren Visioner istället för den sångaren e fetare!!

12" - COSA NOSTRA - 1000 dB  3/5
Varför i helvete har Cosa Nostra gjort en singel i LP format!!? Fan va irriterande!! Hursomhelst, låten är väl ganska bra, men kanske inte riktigt så bra att man köper en skiva för 40 spänn bara för en låt!! Ballt med bild skiva i alla fall....

MCD - COSA NOSTRA - FÖRLÅT MOR OCH FAR  3/5
Ganska varierad singel från Cosa Nostra. 3 helt olika låtar, en ballad, en "vanlig" Cosa Nostra-låt och en värdelös cover på Mercedes Benz. Sista låten är förhoppningsvis ett enda stort skämt, men jag tycker att dom kan ha såna låtar med på fullängdarna istället för på en skiva med bara 3 låtar då en tredjedel av skivan blir förstörd på det sättet. Men de två första låtarna är helt okej!!

MCD - TONDÖV TERROR - NYHETER FRÅN TT  5/5
Oj, det här var ju riktigt bra faktiskt! Undrar varför man inte hört nånting om Tondöv Terror förut? Ganska traditionell trallpunk typ Asta Kask, Strebers med bra melodier och bra texter (låter det som, det finns inget texthäfte)!! Det är absolut inga kopior på Asta men dom spelar liknande musik! Alla som gillar svensk trallpunk måste nästan köpa skivan!!!

MCD - SENAP - KALLA MINNEN  2/5
Senap spelar nån slags underlig hårdrocks-punk som kanske påminner lite om Dia Psalma, fast utan folkmusiken. Den här skivan -som är deras första- är i alla fall inte speciellt bra. Lite trista refrenger och allt för mycket gitarrsolon! Synd, eftersom dom har så jävla bra texter!!! Om man gillar lite lugnare trallpunk kan man köpa Senap, fast köp då hellre Blind.

MCD - SENAP - BLIND  3/5
Senap har visst blivit mycket bättre på två år sen förra skivan släpptes!! Den här skivan har ännu bättre texter och mycket sjystare riff!!! Inte så jobbiga gitarrsolon heller (fastän dom nog blivit fler)! 5 låtar även denna gång fast kanske mer varierade... Den här skivan är nästan värd en 4:a så om du gillar Dia Psalma-punk så ska du helt klart köpa Blind!!!!!

MCD - KS.V - KRIGETS VANSINNE  1/5
Helvete oxå!!! Det här är en skiva som verkligen gör en skitförbannad!! KS.V spelar skitbra och har bra texter... Det är bara den jävla sångaren som förstör allt! Varför? Kunde dom inte valt en bättre sångare? Skivan hade kunnat va skitbra isåfall!!!!! Skit! Senare blev KS.V till Operation och fick då ny sångare, men dom slarvade då mera och gjorde inte lika bra låtar. Texterna försämrades oxå vid namnbytet. Dom spelar i alla fall anarki-kängpunk och gillar man det kanske man gillar KS.V men jag anser i alla fall att sångaren suger!!!!

7" / DEMO

7" - GREED - VIOLENCE  3/5
Ja, här har vi den omtalade EP´n från Disripoffs då... Knappast så bra som jag trott. Efter alla skitbra recensioner väntar man sej ju oxå nåt bra men...nää, det här var inte någe vidare. Låtarna Violence, Breaking Loose å kanske nån mer e skitbra, men vafan, man hinner tröttna på deras musik innan man lyssnat igenom A-sidan. Så o-orginellt det kan bli! Synd...

7" - KURBITS I.R. - INGET LIV  3/5
Mjaa.... när en EP är på tretton låtar kanske man redan innan man köper den förstår att det blir lite enformigt i längden. Det är precis vad det blir oxå! Trista enformiga låtar som annars e rätt så bra men tretton stycken, nej.... Dom borde skippat hälften å istället gjort EP´n för 45 rpm.

7" - RED TAPE - AGEMARKS  5/5
Skitbra 08 hardcore!! Efter att ha sett det här bandet live flera gånger på Scen Maria å Vita Huset satt man bara å längtade sej blodig efter en EP. Å här har vi den!! Den motsvarar absolut förväntningarna! Och mer därtill!! Ett jävla bra band, Red Tape!

7" - TOTALITÄR - KLASS INTE RAS  5/5
Jag hade onda aningar när jag köpte den här skivan. Efter den otroligt (enligt mej) värdelösa cd´n Ni måste bort trodde jag Totalitär var slut.... men där hade jag fel! Det här är fan deras bästa hittills! Den bästa Tottis skivan jag hört i alla fall. Om man inte har hört Tottis förut (hur man nu kan ha undgått det) är det här klart den skivan man först ska köpa!! "Klass inte ras - Skapar era ghetton" Uj, va bra!

7" - NASUM - WORLD IN TURMOIL  1/5
Vafan, jag hade ju hört att dom här skulle va bra.... Vikken jävla skit!!! Det här låter verkligen uselt!! Fy helvete vad dåligt! Man vill bara ställa sig å pissa på den här jävla skivan som man lurats på 30 spänn för!!! Nästan noisigt ljud och noise suger! Så det här är alltså grind punk? Okej, då skall jag akta mej för det i fortsättningen.... BLÄ!

DEMO - 4 MORÖTTER - BRÄNNT  7/5
Kult-förklarad demo!! Den suger....men öh.... den är typ ändå bra...eller eh...den är helt enkelt så jävla ball!!! Därav det höga betyget! Man behöver bara läsa texterna till låtar som "Cymbalen e sönder", "Bilfri innersta" och "4 Morötter gryta" för att fatta hur jävla kult dom är!!! köp KöP KÖÖP KÖÖÖÖP!!!!!!!!

7" - STOCKHOLM PIGS - BANNED IN STOCKHOLM  2/5
Det här är det enda jag hört av Stockholm Pigs, å det låter ju okej... Varför i helvete tackade jag nej till att gå på den konserten!!!?? (det är alltså en live-skiva) Det var förmodligen tio gånger bättre på scen än på vinyl... Andra sidan som är studio-inspelad är bättre men lite dåligt ljud där oxå.... Skitstudio!!

DEMO - BESK - KROSSA  5/5
Bästa demon jag hittills hört!! Nästan löjligt lika Operation, fast faktiskt bättre!!! Två sångare som perfekt kompenserar varandra till rå, snabb och lite melodisk punkmusik. Denna demo går absolut inte att jämföra med deras tidigare som var en total flopp! Glöm den och köp istället Krossa, för den e bara så jävla bra!!! Anarcho-veg-punk 4 ever!!!! Nu väntar vi bara på en EP........

7" - YUPPIECRUSHER - NO SIR, I WON´T  5/5
Faan va bra!!! Underbar 8-låtars ep från hc-punkarna! Detta slår till å med debuten No commercial value, alltså en jävla bra skiva! Ni som inte har hört Yuppiecrusher har verkligen missat nåt!! Köp! Nu!

7" - MOB 47 - WAR VICTIM  2/5
Vilken fruktansvärd jävla skitkvalité på den här skivan! Den innehåller de Mob 47 låtar som aldrig spelades in i studio så det här är väl inspelat med nån jävla bandspelare antar jag... Hade ljudet varit bra hade skivan fått en femma för låtarna e jävligt bra, men det hörs ju knappt... Fast, hellre dåligt ljud än inga låtar alls! :)

7" - DETESTATION - THE INHUMANCONDITION  2/5
Bra men enformig tjejcrust. Snabbt som fan med en sångare som inte är alltför bra... 3 likadana å lite tråkiga låtar... Bara för mangel-älskare!!

7" - YUPPIECRUSHER - NO COMMERCIAL VALUE  5/5
Ganska okänt punk/hc band med sin första skiva No commercial value... Bra som fan!!! 8 låtar på den här EP:n som kanske är lite korta. Bra antikommersiella texter å dom andra texterna e oxå bra, utom den sista låten Her right. En kul grej är att dom rippat Mob 47´s Animal Liberation, gjort om den lite å döpt om den till Sent To The Slaughter. :) Köp!!!

7" - YUPPIECRUSHER / INTERVENZIONE  4/5
Yuppiecrusher: Vilken jävla besvikelse Yuppiecrusher var!!! Två korta tråkiga låtar som man snabbt glömmer, tur då att det spanska bandet Intervenzione höjer värdet enormt!!! Intervenzione: Dom är skitbra!!!! Två lite längre låtar än Yuppiecrushers men framför allt bättre!!! Med en kvinnlig sångare å en manlig som kompleterar varann perfekt!!! Det här bandet måste jag bara höra mer av...!!

DEMO - H.A.T.E. - LIFE SUCKS! IN MANY WAYS.....  5/5
AAAAaaarrggh!!!! Det här e nog fan bland det råaste jag hittils hört!!! Man måste nästan älska Hate bara för att dom e så jävla brutala!! 13 snabba å ganska korta låtar på deras första demo. Två medlemmar från trallpunk bandet Hiroshima är det alltså som har startat upp Hate. Att det är en fd dödsmetallsångare som sjunger hörs väl!! Om Hate släpper fler demos eller skivor kan dom nog bli lite uttjatade men den här demon är i alla fall någorlunda varierad för att va råpunk! Köp, köp, kööööp!!!!! ( varning för bandets omslag som inte är för känsliga personer )

DEMO - SCROTUM - OH BABY  3/5
Lite trist uttjatad trallpunk i äkta åttitals stil typ Ebba, Sabotage 81... Sångaren påminner lite om Mart i DLK!! Scrotum är väl bra men man har ju hört allt förut... Men gillar man trallpunk kan man väl slösa tie spenn på skiten!!

7" - KRIGSHOT - TERRORISTATTACK  3/5
Ganska uttjatad kängpunk i äkta Mob 47 stil... Bra sångare å sjysta låtar, det är bara refrengerna som spricker!! Det hörs nästan ingen skillnad på dom och verserna å de är ju lite trist!!! Fast huvudlåten Terroristattack är fan ett mästerverk!!!! Krigshot blir kanske lite bättre med tiden....

7" - DOOM - HAIL TO SWEDEN  1/5
"Hail to Sweden", är det nåt jävla nazi-skit eller? Nej, utan ett engelskt (tror jag) band som hyllar den svenska punken. Enda anledningen till att jag köpte skivan var för att dom kör en cover på Stop The Slaughter med Mob 47. Men jag säger bara en sak om den här skivan: Köp den aldrig!!!!! Fy fan, vad dåliga Doom är! Usel sångare, och de spelar inte särskilt bra heller. Mob 47-låten kommer aldrig upp i samma snabba tempo som Mob 47 hade! Nej, det här är en riktig skitskiva!

DEMO - BÖLD - PARADIS  3/5
Bra svängig Strebers-punk. Dom borde kanske lägga ner lite mer energi på texterna, för dom är ganska trista. Men det är sjysta melodier och väldigt bra ljudkvalite för att vara en demo. Inte världens bästa sångare kanske men klart godkänd. Så om du gillar Strebers-punk så kan du väl köpa demon.

7" - CHAOS U.K - KING FOR A DAY SKINT FOR A FORTNIGHT  2/5
Brittisk 77-punk ā la Sex Pistols. Den här sortens punk har aldrig vart min favorit men gillar man brittisk gammelpunk så är den kanske bra.

7" - KURT OLVARS REBELLER - 77-97  5/5
Helt klart den bästa EP jag har hört!!! Fy helvete vad Kurt Olvars röjer!! Dom kör 4 låtar i nån slags melodisk kängpunk-stil som jag inte hört nån annanstans. Den här skivan bör ägas av alla! Såväl trall- som kängpunkare, för den är bara så jävla bra!!!!

7" - DISKONTO / DISTJEJ  2/5
Diskonto: Diskonto spelar sjyst hardcore-punk i Mob 47-stil (fast inte riktigt lika bra) och deras sida är riktigt sjyst faktiskt!!! Men Distjej däremot... Distjej: Inte särskilt bra med alltför korta låtar (11 st på en sida). Alla deras texter handlar om sexism och det blir jävligt enformigt!!!! Diskontos texter är väl inga höjdare men helt okej. Om du gillar hc-punk i Mob 47-stil ska du nog hellre köpa en annan Diskonto-skiva. Jag förutsätter att ingen direkt uppskattar Distjej så jag uppmanar alla att aldrig köpa nån skiva med dom!!

DEMO - BÖLD - VARFÖR?  4/5
Bölds texter är väl det som har förändrats mest sen förra demon, dom är mycket, mycket bättre nu!!! Varför? är faktiskt en riktigt bra trallpunksdemo och Böld bör betraktas som ett av dom bättre trallpunkarna just nu!! Sången har kanske förbättrats lite oxå sen Paradis och jag ser fram emot Bölds kommande mcd! Alla Strebersälskare - köp Varför!!!!!


******

Om nån skulle känna för att skicka demos eller skivor till mej så skulle ju det vara trevligt.... Jag recenserar allt jag får! Mejla för adress!!