INTERVJU MED NÅN I RÄKERNA:      (Från "Korsarkoff" #7)

VARFÖR RADIOAKTIVA RÄKER? DET FINNS JU SÅ MÅNGA ANDRA ROLIGA DJUR TEX, MANETER.
Ja, vi ska lägga ner och starta upp igen under namnet Manetskräck, om vi får för IFK gamla saxon det vill säga.

BIDRA MED ETT RECEPT PÅ RÄKOR.
Man är ju ingen fantom bland kastrullerna direkt, men jag tycker nog det är goast å äta räkerna färska och doppa dom i lite goda såser.

VILKA DRYCKER FÖREDRAR VAR OCH EN?
Alkoholfritt - D.R. Pepper. Alkohol - whisky och folköl - ej blandat då förstås, gäller alla utom Torro, han föredrar samarin, novalucol och välling.

VAD TYCKER NI OM STRAIGHT EDGE?
Jag vet inte riktigt om jag tycker det är rätt att äta djur faktiskt, jag gör det, det beror på vad för kött man äter, jag har kusiner som har kor och dom mår tamejfan inte dåligt. Sluta dricka sprit kan jag inte förstå varför man skulle göra, vad kan väl vara roligare än att svinga några bägare med sina polare. Resten av kroppen får ju stryk när man jobbar, går, repar eller vad fan som helst så varför skulle levern och njurarna få lata sig genom livet, så länge man inte har dåligt ölsinne och slår folk på käften så fort man korkar upp så finns det väl ingen anledning å fjanta.

VILKET KÖN HAR RÄKORNA SOM MAN KÖPER I AFFÄREN?
Det är honor va?

ANSER NI ATT NORGE SKA FÅ DÖDA VALAR, FÖR DÅ ÖVERLEVER JU FLER RÄKOR?
Har faktiskt ingen aning om hur många räkor en val kan trycka i sig på en livstid, men det är väl dumt att chansa, så det bästa är väl å mörda alla valar så det blir nån ordning. Räk power!!

VAD TYCKER NI OM FRANKRIKE NU NÄR DOM HAR PRODUCERAT NYA RADIOAKTIVA RÄKOR?
Idioter, kan man väl kanske korta ner det till.

SKRIV VAD NI VILL.
Köp "Res dig upp" -Tackar för intervjun.

\Radioaktiva Räker.